Teodosić i Jović na kampu „TEO4“

Košarkaški kamp TEO4 > 2017 > Teodosić i Jović na kampu „TEO4“

Samo dan pre reprezentativnog okupljanja u Beogradu Miloš Teodosić je imao još jedno kampersko okupljanje na svom košarkaškom kampu „TEO4“ na Srebrnom jezeru.
U društvu svog prijatelja i reprezentativnog saigrača Stefana Jovića Teodosić je trenirao sa decom, takimičio se, šutirao bacanja i trojke kladeći se sa decom u sladoled, a na kraju i pobedio u takmičenju „košarkaške veštine“ takmičeći se upravo protiv ekipe kohju je predvodio Stefan Jović.

Miloševa ekipa je za deset sekundi brže prošla čitav poligon.
U svakom slučaju dečaci i devojčice koji treniraju pod nadzorom Vlade Vukoičića, Pere Božića, Milivoja Lazića, Aleksandra Icića, Djordja Adžića i Aleksandra Petrovića imali su opet prilike da košarku uče uz svoje idole.

Posebno neizvesno je bilo u takmičenjima poslednjeg dana četvrte smene. Najbolji pojedinci u 1:1 su: Aleksandar Bogdan (do 10 godina), Miloš Jovanović ( do 12), Sergej Silenkov (do14), I Kiril Koršunov (do 16). Najbolji šuteri su Petar Jovanović (mladja grupa), Marko Aleksić (starija grupa). U šutu za tri poenad pobednici su: Luka Miletić u mladjoj grupi I Marko Aleksić u starijoj grupi. Slobodna bacanja u mladjoj grupi najbolje je šutirao Aleksandar Blagojević, dok je u starijoj najbolja bila devojčica Dunja Posavec. U košarkaškim veštinama dokazali su se Aleksa Čovičković (mladja grupa) I Uroš Stanković (starija grupa).

Titulu MVP-a četvrte smene poneo je Noam Jacov.